Pečený bůček v Remosce

Bůček v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 120 minut

Suroviny na pečený bůček v Remosce

  • 1 k g vepřový bok s kůží bez kosti
  • sůl

Jedná se o nejjednodušší možný recept, přesto je výsledek vynikající. Pokud máte svůj oblíbený s dalšími ingrediencemi, vyzkoušejte ho v Remosce. Určitě se povede.

Postup přípravy pečeného bůčku v Remosce

  • Na omytém a osušeném mase nařízneme kůži do mřížky. Řezy uděláme jen tak hluboké, aby rozřízly kůži, případně vrchní vrstvu sádla a nezasáhly až do masa.
  • Bůček ze všech stran osolíme, vložíme do Remosky kůží dolů, podlijeme trochou vody a pečeme 30 minut.
  • Po 30 minutách maso otočíme a pečeme dokřupava cca dalších 75 minut. Občas zkontrolujeme a přelijeme povrch vypečeným tukem ze dna mísy. Pokud je výpeku málo, podlijeme maso malým množstvím vody.
  • Podáváme s hořčicí a chlebem, případně s bramborovými knedlíky a zelím.
Pečený bůček z Remosky s knedlíkem a zelím

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL