
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 140 minut
Suroviny na pečeného králíka v Remosce
- 1 ks králík
- 100 g anglické slaniny
- tuk na vymazání Remosky
- sůl
Pečený králík v Remosce – postup přípravy
- Králíka omyjeme, rozporcujeme, osolíme a vložíme do tukem vymazané Remosky.
- Na králíka rozložíme plátky anglické slaniny. Podlijeme trochou vody.
- Pečeme 2 hodiny. Během pečení občas přelijeme výpekem.
- Podáváme s bramborovou kaší, případně s bramborovými knedlíky a špenátem.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®

- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL