Konzervování potravin kvašením je stará metoda, která nejen prodlužuje trvanlivost potravin, ale také obohacuje chuťový zážitek. Jedním z oblíbených receptů, kterým můžete začít, je příprava domácího kvašeného zelí ve sklenicích. Pro úplné začátečníky nabízíme jednoduchý návod, který vás provede krok za krokem celým procesem.
Pokračování textu Jak na kvašené zelí do sklenicŠkvaření sádla v Remosce
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 120 minut
Vanilkové rohlíčky v Remosce
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 90 minut
Párky v listovém těstě v Remosce
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 45 minut
Vinná klobása v Remosce
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 50 minut
Povidla v Remosce
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 150 minut
Králík na smetaně v Remosce
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Středně obtížné
- Doba přípravy cca 120 minut
Výpečky v Remosce
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 135 minut
Sladké šneky z listového těsta v Remosce
Sladké šneky z listového těsta jsou výborné, a přitom snadné i rychlé na přípravu. Upéct je můžete s mnoha druhy náplní. Zkuste se inspirovat třeba koláčovými náplněmi a nebojte se experimentovat. Níže je několik receptů, které patří ke klasice šneků nasladko.
Jak udělat šneky z listového těsta
Šneky z listového těsta jsou vynikající pochoutkou. Můžete je připravit jak naslano, tak nasladko. Tato dobrota je oblíbená pro svou jednoduchost i rychlost přípravy. Níže najdete některé obecné kroky a tipy, jak udělat šneky z listového těsta.
Pokračování textu Jak udělat šneky z listového těsta