Tak to tu ještě nebylo. Kurz Nejlepší recepty české kuchyně naučí účastníky skvěle uvařit ty nejtradičnější recepty. Bez nich si žádný Čech neumí představit vánoční svátky nebo nedělní oběd. To vše se skvělým a zkušeným lektorem, který působí jako šéfkuchař už déle než 25 let a z pohodlí vašeho křesla nebo gauče. Ano, stačí vstoupit a můžete se stát skvělým kuchařem a hostitelem.
Vstup do kurzu je zdarma a nezavazuje vás k nákupu
Obsah
Něco málo o české kuchyni
Češi jsou národem, který má vytříbené chutě. Naše kuchyně zahrnuje mnoho typických dobrot, které by každá dobrá hospodyňka měla umět uvařit. Velmi často jsou to masové recepty, které jsou velmi chutné, ale zároveň hůře stravitelné. Unikátní jsou i přílohy jako knedlíky, kterých je hned několik druhů (např. karlovarský, houskový nebo bramborový). Často se vaří brambory a to na mnoho způsobů. Tím nejzásadnějším jsou však omáčky, po kterých se dělají boule za ušima. O tom všem a mnohem více se dozvíte v našem kurzu Nejlepší recepty české kuchyně.
Omáčky
I náš kurz Nejlepší recepty české kuchyně neopomene zlato české kuchyně v podobě svíčkové na smetaně z hovězího masa. Možná máte svůj vlastní recept děděný z generace na generaci, ale náš lektor a šéfkuchař vám nabídne ten, který se běžně vaří v těch nejlepších českých restauracích. Mimo to se naučíte skvělé a jednoduché kuře na paprice nebo rajskou. Pokud budete v našem online kurzu aktivní, pak se všichni vaši strávníci budou olizovat až za ušima.
Vstup do kurzu je zdarma a nezavazuje vás k nákupu
Co kurz vaření nabídne?
V kurzu Nejlepší recepty české kuchyně se budeme věnovat typickým receptům naší české kuchyně. V neplacené části vás naučíme uvařit tradiční a skvělé polévky jako jsou zelňačka, bramboračka a kyselo. Vše samozřejmě z originálních a čerstvých surovin, náš lektor nepoužívá žádné náhražky. Po neplacené části se vrhneme na tu placenou. Na ni si připravte několik hodin svého času. Věřte však, že náš člověk je zkušeným šéfkuchařem a učitelem vaření. Zábava a chutné pokrmy jsou tak jistotou. A které to budou?
- Skvělá svíčková na smetaně
- Chutná pečená kachna a bombastické pomerančové zelí
- Typická rajská omáčka s paprikovým luskem
- Výborný guláš z kližky
- Kapustové karbanátky
- Úžasné kuře na paprice
- Španělský ptáček a rýže
- Vynikající moravský vrabec a kysané zelí
A to není vše, protože ke každému z pokrmů je třeba připravit jinou přílohu. Proto se v bonusové části lektor zaměří na houskové, bramborové nebo chlupaté knedlíky a dušenou rýži. A protože jídlo prodává nejen jeho chuť, ale i to, jak vypadá na talíři, tak je poslední lekcí jeho servírování. To vše a mnoho dalšího se dovíte v našem online kurzu Nejlepší recepty české kuchyně.
Rady do kuchyně
Kurz Nejlepší recepty české kuchyně však nenabízí jen zmíněné vaření vybraných tradičních českých pokrmů, ale také:
- Naučení základů a pravidel české kuchyně
- Mnoho vychytávek, které všem kuchařům mohou usnadnit život
- Rady, které budou doceněny při vaření všech druhů knedlíků
- Přesvědčení, že českou kuchyni může chutně a kvalitně uvařit i začínající kuchař
Sám lektor říká, že všem receptům je třeba dát lásku, čas a pohodu, a pak na talířích budou ta nejchutnější česká jídla. Tak pokud jste ochotni toto obětovat, pak neváhejte. Stačí se pouze registrovat do kurzu Nejlepší recepty české kuchyně, a pak nejen vy ale i vaši blízcí mohou zažít gastronomii jako v těch nejlepších restauracích ve vašem podání.
Vstup do kurzu je zdarma a nezavazuje vás k nákupu