- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 135 minut
Suroviny na výpečky v Remosce
- 1 kg vepřové kýty nebo bůčku
- 3 cibule
- 5 stroužků česneku
- 1 vrchovatá lžička celého kmínu
- pepř
- 1 lžička soli
Postup přípravy výpečků v Remosce
- Maso nakrájíme na kostky 3-4 cm velké, cibuli nahrubo, česnek na plátky.
- Vše dáme do mísy Remosky, přidáme kmín, pepř, sůl a dobře promícháme.
- Zapneme Remosku a pečeme cca 2 hodiny. Vždy po 30 minutách promícháme. Ke konci pečení raději častěji. Na začátku pečení není třeba maso podlévat, protože z něho a z cibule bude dostatek tekutiny a postupně se bude uvolňovat také tuk. Později pak, podle toho, zda se tekutina vyškvaří, podléváme velmi malým množstvím horké vody.
- Podáváme s bramborami a špenátem. Místo brambor můžeme použít bramborové knedlíky, špenát nahradit zelím.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL