Výpečky v Remosce

Vepřové výpečky v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 135 minut

Suroviny na výpečky v Remosce

  • 1 kg vepřové kýty nebo bůčku
  • 3 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • 1 vrchovatá lžička celého kmínu
  • pepř
  • 1 lžička soli

Postup přípravy výpečků v Remosce

  1. Maso nakrájíme na kostky 3-4 cm velké, cibuli nahrubo, česnek na plátky.
  2. Vše dáme do mísy Remosky, přidáme kmín, pepř, sůl a dobře promícháme.
  3. Zapneme Remosku a pečeme cca 2 hodiny. Vždy po 30 minutách promícháme. Ke konci pečení raději častěji. Na začátku pečení není třeba maso podlévat, protože z něho a z cibule bude dostatek tekutiny a postupně se bude uvolňovat také tuk. Později pak, podle toho, zda se tekutina vyškvaří, podléváme velmi malým množstvím horké vody.
  4. Podáváme s bramborami a špenátem. Místo brambor můžeme použít bramborové knedlíky, špenát nahradit zelím.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL