Zapečený květák se sýrem v Remosce

Zapečený květák v remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 60 minut

Suroviny na zapečený květák se sýrem v Remosce:

  • 1 větší květák
  • 4 vejce
  • 0,25 l zakysané smetany
  • 200 g nastrouhaného tvrdého sýra
  • sůl
  • máslo či ghí na vymazání mísy

Omytý květák rozebereme na malé růžičky a vaříme do poloměkka cca 10 minut. Mezitím smícháme zakysanou smetanu, vejce, 2/3 nastrouhaného sýra a sůl. Směs promícháme s květákem, vložíme do máslem vymazané remoskové mísy a posypeme zbylou třetinou nastrouhaného sýra. Zapékáme přibližně 30 minut. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL