- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 50 minut
Suroviny na pečeného lososa v Remosce
- 800 g filet z lososa
- hladká mouka
- máslo – několik plátků a trochu na vymazání mísy
- sůl
- citronová šťáva
Pečený losos v Remosce – postup přípravy
- Maso z lososa naporcujeme, dobře osolíme, zakapeme citronem a necháme v chladničce alespoň 2 hodiny odpočinout. Pokud máme filety mražené, před solením je nejprve rozmrazíme ve studené vodě.
- Odleželé maso obalíme v hladké mouce.
- Mísu Remosky vymažeme máslem, vložíme do ní porce lososa a na každou položíme plátek másla.
- Zapneme Remosku a pečeme 35 minut.
- Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL