Pečený losos v Remosce

Losos v Remosce po upečení
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Suroviny na pečeného lososa v Remosce

  • 800 g filet z lososa
  • hladká mouka
  • máslo – několik plátků a trochu na vymazání mísy
  • sůl
  • citronová šťáva

Pečený losos v Remosce – postup přípravy

  1. Maso z lososa naporcujeme, dobře osolíme, zakapeme citronem a necháme v chladničce alespoň 2 hodiny odpočinout. Pokud máme filety mražené, před solením je nejprve rozmrazíme ve studené vodě.
  2. Odleželé maso obalíme v hladké mouce.
  3. Mísu Remosky vymažeme máslem, vložíme do ní porce lososa a na každou položíme plátek másla.
  4. Zapneme Remosku a pečeme 35 minut.
  5. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL