Tvarohový nákyp v Remosce

Tvarohová zapekanka z Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Suroviny na tvarohový nákyp v Remosce

  • 500 g měkkého tvarohu
  • 5 lžic dětské krupičky
  • 3 vejce
  • 100 g cukru moučka
  • 1 vanilkový cukr
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 125 g Hera
  • hrst rozinek
  • ovoce na pokladení, zde použity 2 jablka

Na drobenku

  • 50 g hrubé mouky
  • 25 g cukru krupice
  • 25 g chladného másla

Podívejte se: Jak připravit drobenku

Postup přípravy tvarohového nákypu v Remosce

  1. Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme rozpuštěnou Heru (vlažnou, ne horkou), tvaroh a vše dobře promícháme.
  2. Krupičku smícháme s vanilkovým cukrem a práškem do pečiva. Přidáme k tvarohové směsi, přisypeme rozinky a vypracujeme těsto.
  3. Mísu Remosky vyložíme pečícím papírem. Na něj rozprostřeme těsto, poklademe ovoce a posypeme drobenkou.
  4. Pečeme 40 minut.
Tvarohový nákyp v Remosce po upečení
Tvarohový nákyp s jablky a drobenkou

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL