
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 65 minut
Suroviny na jednoduchou mramorovou bábovku v Remosce
- 350 g polohrubé mouky
- 220 g cukru krupice
- 110 ml oleje
- 170 ml mléka
- 2 vejce
- 2 lžíce kakaa
- 1 prášek do pečiva
- 1 lžíce rumu
Vyhněte se chybám a podívejte se na: Jak upéct bábovku v Remosce
Jednoduchá mramorová bábovka v Remosce – postup přípravy
- V míse smícháme mouku, cukr a prášek do pečiva
- V menší misce rozšleháme vejce s mlékem, olejem a rumem. Pak přilijeme k sypkým surovinám.
- Vypracujeme těsto.
- Třetinu těsta odebereme a vmícháme do ní kakao.
- Do nízké formy na bábovku nalijeme nejprve dvě třetiny těsta bez kakaa. Navrch potom dokola tmavé kakaové těsto. Je těžší než to světlé. Proto samo klesne do středu bábovky.
- Formu naplněnou těstem vložíme do remoskové mísy.
- Aby se těsto příliš nezvedalo, zapíchneme do něho několik trubiček udělaných z makarónů. Dírkou bude ucházet přebytečná pára.
- Abychom zabránili připalování vrchní části od pečícího víka, zakryjeme bábovkovou formu alobalem s otvorem nad středem. Střed bábovky se tak lépe propeče.
- Přiklopíme víkem Remosky, zapneme a pečeme cca 45–50 minut.




Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®

- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL

Nízká forma na bábovku DELÍCIA SiliconPRIME ¤ 24 cm