Rychlá tvarohová bábovka v Remosce

Rychlá tvarohová bábovka z Remosky na talíři
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 60 minut

Suroviny na rychlou tvarohovou bábovku v Remosce

  • 220 g měkkého polotučného tvarohu
  • 220 g polohrubé mouky
  • 220 g cukru
  • 2 vejce
  • 90 ml oleje
  • 40 g rozinek
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 lžíce rumu
  • 1 lžíce citronové kůry
  • trochu mléka v případě potřeby

Vyhněte se chybám a podívejte se na: Jak upéct bábovku v Remosce

Rychlá tvarohová bábovka v Remosce – postup přípravy

  1. Tvaroh, vejce, cukr, olej a rum vyšleháme v míse do hladka. Pokud by byla vzniklá směs příliš hustá můžeme jí naředit mlékem.
  2. Do této směsi přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozinky, citronovou kůru a vypracujeme těsto.
  3. Těsto nalijeme do nízké formy na bábovku. Abychom předešli přílišnému zdvižení těsta, zapícháme do něho několik kousků makarónů.
  4. Bábovkovou formu vložíme do remoskové mísy, překryjeme ji alobalem, zaklopíme víko a pečeme 45 minut.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL

Nízká forma na bábovku DELÍCIA SiliconPRIME ¤ 24 cm