- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 60 minut
Suroviny na rychlou tvarohovou bábovku v Remosce
- 220 g měkkého polotučného tvarohu
- 220 g polohrubé mouky
- 220 g cukru
- 2 vejce
- 90 ml oleje
- 40 g rozinek
- 1 prášek do pečiva
- 1 lžíce rumu
- 1 lžíce citronové kůry
- trochu mléka v případě potřeby
Vyhněte se chybám a podívejte se na: Jak upéct bábovku v Remosce
Rychlá tvarohová bábovka v Remosce – postup přípravy
- Tvaroh, vejce, cukr, olej a rum vyšleháme v míse do hladka. Pokud by byla vzniklá směs příliš hustá můžeme jí naředit mlékem.
- Do této směsi přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozinky, citronovou kůru a vypracujeme těsto.
- Těsto nalijeme do nízké formy na bábovku. Abychom předešli přílišnému zdvižení těsta, zapícháme do něho několik kousků makarónů.
- Bábovkovou formu vložíme do remoskové mísy, překryjeme ji alobalem, zaklopíme víko a pečeme 45 minut.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL
Nízká forma na bábovku DELÍCIA SiliconPRIME ¤ 24 cm