
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 45 minut
Suroviny na pečeného pstruha v Remosce
- 2 pstruzi
- 50 g másla nebo ghí
- mletý pepř
- sůl
Pečení pstruha
Pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Pak je osolíme a opepříme a to i uvnitř. Ryby vložíme do mísy Remosky vymazané máslem. Do břišní dutiny pstruhů vložíme po plátku másla a další položíme na rybu. Přikryjeme víkem Remosky a zapneme. Pečeme 15 minut a poté ryby obrátíme a pečeme dalších 20 minut. Pstruhy podáváme přelité trochou rozpuštěného másla, případně výpeku s vařeným bramborem nebo s plátkem chleba.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®

- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL