
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 80 minut
Suroviny na pečené kuře v Remosce
- 1 kuře
- 3 lžíce oleje
- sůl
- směs koření Pečené kuře
Pečené kuře v Remosce – postup přípravy
Malé kuře rozpůlíme, větší rozčtvrtíme, omyjeme a osušíme. Ve dvou lžících oleje rozmícháme přiměřené množství kořenící směsi na pečené kuře. Díly kuřete osolíme a potřeme olejem s kořením. Do mísy remosky vlijeme zbylou lžíci oleje a vložíme části kuřete kůží nahoru. Přiklopíme víkem a pečeme cca 70 minut. V průběhu pečení maso neotáčíme, ale přeléváme výpekem. Zpočátku poléváme cca po 15, v pozdějších fázích pečení cca po 10 minutách.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®

- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL