Pečené kuře v Remosce

Pečené kuřecí maso v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 80 minut

Suroviny na pečené kuře v Remosce

  • 1 kuře
  • 3 lžíce oleje
  • sůl
  • směs koření Pečené kuře

Pečené kuře v Remosce – postup přípravy

Malé kuře rozpůlíme, větší rozčtvrtíme, omyjeme a osušíme. Ve dvou lžících oleje rozmícháme přiměřené množství kořenící směsi na pečené kuře. Díly kuřete osolíme a potřeme olejem s kořením. Do mísy remosky vlijeme zbylou lžíci oleje a vložíme části kuřete kůží nahoru. Přiklopíme víkem a pečeme cca 70 minut. V průběhu pečení maso neotáčíme, ale přeléváme výpekem. Zpočátku poléváme cca po 15, v pozdějších fázích pečení cca po 10 minutách.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL