Pečené brambory v Remosce

Brambory pečené v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 90 minut

Suroviny na Pečené brambory v Remosce

  • 8 středně velkých brambor přibližně stejné velikosti
  • sůl
Brambory v alobalu v Remosce
Brambory v Remosce zabalené v alobalu před pečením

Pečené brambory v Remosce postup přípravy

  • Brambory ve slupce dobře omyjeme a neoloupané zabalíme každou zvlášť do alobalu.
  • Brambory v alobalu vložíme do Remosky a zapneme na 60 minut. Tím dojde k dokonalému provaření a změknutí.
  • Po 60 minutách brambory rozbalíme a pečeme ještě alespoň 20 minut tak, aby se na povrchu opekly.
  • Podávat můžeme samostatně se solí nebo jako přílohu k jiným pokrmům.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL