- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 50 minut
Suroviny na zmrazené rybí filety pečené v remosce
- 600 g mražených filetů z tresky
- 1 kg brambor
- 400 g rajčat
- 4 ks naťových cibulek
- citron
- ghí nebo máslo
- mletý pepř
- sůl
Postup přípravy
Oloupané brambory povaříme 10 minut, nakrájíme je na plátky a poklademe na dno remoskové mísy, kterou jsme předem vymazali ghí či máslem. Omytá a nakrájená rajčata položíme na vrstvu brambor a posypeme je nakrájenými naťovými cibulkami. Mražené filety z tresky omyjeme vodou, osušíme, zlehka pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a rozložíme na vrch. Poté na každou porci ryby položíme trochu ghí nebo tenký plátek másla. Přiklopíme víkem a zapneme. Pečeme 35 minut.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL