- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 50 minut
Suroviny na krůtí stehenní plátky pečené v Remosce
- 1 kg krůtích stehenních plátků
- 100 g anglické slaniny
- sůl
- trocha vody na podlití
- olej na vymazání mísy Remosky
Postup přípravy krůtích stehenních plátků pečených v Remosce
- Mísu remosky zlehka vymažeme olejem a rozprostřeme do ní omyté a osolené krůtí maso.
- Na povrch masa poklademe plátky anglické slaniny.
- Podlijeme trochou vody a pečeme cca 70 minut.
- Vhodné přílohy jsou knedlíky houskové i bramborové a zelí či špenát.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL