Krůtí stehenní plátky pečené v Remosce

Krůtí stehenní plátky v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Suroviny na krůtí stehenní plátky pečené v Remosce

  • 1 kg krůtích stehenních plátků
  • 100 g anglické slaniny
  • sůl
  • trocha vody na podlití
  • olej na vymazání mísy Remosky

Postup přípravy krůtích stehenních plátků pečených v Remosce

  • Mísu remosky zlehka vymažeme olejem a rozprostřeme do ní omyté a osolené krůtí maso.
  • Na povrch masa poklademe plátky anglické slaniny.
  • Podlijeme trochou vody a pečeme cca 70 minut.
  • Vhodné přílohy jsou knedlíky houskové i bramborové a zelí či špenát.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL