
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 90 minut
Suroviny na kuře na zelí v remosce
- 1 menší kuře (případně 4 kuřecí zadní čtvrtky)
- anglická slanina cca 6 plátků
- kysané zelí 500 g
- 1 cibule
- grilovací koření
- mletý pepř
- sůl


Postup přípravy
Kysané zelí scedíme a rozprostřeme na dno remoskové mísy. Pokud je příliš kyselé, můžeme jej propláchnout vodou. Na zelí vložíme na kolečka pokrájenou cibuli. Kuře rozčtvrtíme a čtvrtky položíme na zelí s cibulí. Maso osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na vrch poklademe plátky anglické slaniny. Přiklopíme víkem a pečeme 60 minut. Podáváme s vařenými bramborami či bramborovou kaší.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®

- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL