
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 90 minut
Suroviny na Pečené brambory v Remosce
- 8 středně velkých brambor přibližně stejné velikosti
- sůl

Pečené brambory v Remosce postup přípravy
- Brambory ve slupce dobře omyjeme a neoloupané zabalíme každou zvlášť do alobalu.
- Brambory v alobalu vložíme do Remosky a zapneme na 60 minut. Tím dojde k dokonalému provaření a změknutí.
- Po 60 minutách brambory rozbalíme a pečeme ještě alespoň 20 minut tak, aby se na povrchu opekly.
- Podávat můžeme samostatně se solí nebo jako přílohu k jiným pokrmům.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®

- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL