- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 60 minut
Suroviny na francouzské brambory v Remosce
- 900 g brambor
- 400 g měkkého salámu
- 4 vejce uvařená natvrdo
- 2 vejce
- 250 ml mléka
- trocha másla
- sůl
- pepř
Francouzské brambory v Remosce – postup přípravy
- Brambory uvaříme ve slupce.
- Oloupané brambory a natvrdo uvařená vejce nakrájíme na plátky, salám na kostičky.
- Do máslem vymazané remoskové mísy klademe střídavě vrstvu brambor a vrstvu směsi vajec a salámu. Začínáme a končíme bramborami. Z uvedeného množství vycházejí tři vrstvy brambor a dvě vajec a salámu.
- Navrch položíme plátky másla.
- Zapékáme 15 minut. Poté povrch zalijeme směsí osoleného mléka s rozšlehanými vejci.
- Zapékáme dalších přibližně 40 minut do zezlátnutí povrchu.
- Podáváme se zeleninovým salátem či kyselou okurkou.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL