Rýže v Remosce

Dušená rýže v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 45 minut

Rýže v Remosce – suroviny

  • rýže – na 1 porci počítejte cca 80 g (což je přibližně 1 šálek)
  • voda – na 1 díl rýže 2 díly vody (na 1 šálek rýže 2 šálky vody)
  • máslo – na 1 porci rýže 1 lžíce másla
  • sůl

Příprava rýže v Remosce

  • Rýži dobře propláchneme nejlépe horkou vodou.
  • Scezenou rýži vložíme do Remosky, zalijeme studenou vodou, přidáme máslo a osolíme.
  • Přiklopíme víkem, zapneme a dusíme dokud se všechna voda nevsákne do rýže. To může trvat různě dlouho v závislosti na množství, které vaříme. Takže průběžně kontrolujeme. Poprvé stačí po 20 minutách.
  • Hotovou rýži načechráme vidličkou. V Remosce s teflonovým povrchem nejlépe dřevěnou, aby nedošlo k poškrábání povrchu.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL