Zmrazené rybí filety pečené v remosce

Mražená treska v remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Suroviny na zmrazené rybí filety pečené v remosce

  • 600 g mražených filetů z tresky
  • 1 kg brambor
  • 400 g rajčat
  • 4 ks naťových cibulek
  • citron
  • ghí nebo máslo
  • mletý pepř
  • sůl
Brambory, rajčata a cibulka v remoskové míse
Podklad pod rybí filety – brambory, rajčata a cibulka

Postup přípravy

Oloupané brambory povaříme 10 minut, nakrájíme je na plátky a poklademe na dno remoskové mísy, kterou jsme předem vymazali ghí či máslem. Omytá a nakrájená rajčata položíme na vrstvu brambor a posypeme je nakrájenými naťovými cibulkami. Mražené filety z tresky omyjeme vodou, osušíme, zlehka pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a rozložíme na vrch. Poté na každou porci ryby položíme trochu ghí nebo tenký plátek másla. Přiklopíme víkem a zapneme. Pečeme 35 minut.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL