- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 120 minut
Suroviny na pečený bůček v Remosce
- 1 k g vepřový bok s kůží bez kosti
- sůl
Jedná se o nejjednodušší možný recept, přesto je výsledek vynikající. Pokud máte svůj oblíbený s dalšími ingrediencemi, vyzkoušejte ho v Remosce. Určitě se povede.
Postup přípravy pečeného bůčku v Remosce
- Na omytém a osušeném mase nařízneme kůži do mřížky. Řezy uděláme jen tak hluboké, aby rozřízly kůži, případně vrchní vrstvu sádla a nezasáhly až do masa.
- Bůček ze všech stran osolíme, vložíme do Remosky kůží dolů, podlijeme trochou vody a pečeme 30 minut.
- Po 30 minutách maso otočíme a pečeme dokřupava cca dalších 75 minut. Občas zkontrolujeme a přelijeme povrch vypečeným tukem ze dna mísy. Pokud je výpeku málo, podlijeme maso malým množstvím vody.
- Podáváme s hořčicí a chlebem, případně s bramborovými knedlíky a zelím.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL