
Smíchat, zapnout, zahustit, hotovo 🙂
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 120 minut
Suroviny na jednoduchý segedínský guláš v Remosce
- 800 g vepřové plece
- 500 g kysaného zelí
- 500 ml zeleninového vývaru, může být i z kostky
- 200 g tj. 1 kelímek zakysané 15% smetany
- 1 velká cibule
- 2 lžičky mleté červené papriky
- 1 lžička drceného kmínu
- 3 bobkové listy
- 1 vrchovatá lžíce hladké mouky
- sůl
- mletý pepř
Postup přípravy jednoduchého segedínského guláše v Remosce
- Omyté maso nakrájíme na cca 2 cm velké kostky, cibuli nadrobno. Z kysaného zelí slijeme nálev, propláchneme ho studenou vodou a překrájíme.
- Do Remosky dáme kostky masa, nakrájenou cibuli, mletou papriku, kmín, bobkové listy, pepř, sůl a vše dobře promícháme. Pak přidáme zelí, zalijeme vše vývarem, opět promícháme a Remosku zapneme.
- Za občasného promíchání pečeme 90 minut.
- Poté zahustíme směsí, kterou vytvoříme tak, že z hladké mouky a 4 lžic vody uděláme kašičku a smícháme ji se zakysanou smetanou. Zapneme ještě na 10 minut, aby se mouka provařila.
- Podáváme s houskovým knedlíkem.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®

- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL




