Sypaný jablečný koláč v Remosce

Sypaný jablečný koláč do Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Suroviny na sypaný jablečný koláč v Remosce

  • 1 hrnek dětské krupičky
  • 1 hrnek hrubé mouky
  • 1 hrnek cukru krupice
  • 6 velkých jablek
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 lžíce rozinek
  • 1 lžička skořice
  • 100 g másla

Postup přípravy sypaného jablečného koláče v Remosce

  1. Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky a promícháme se skořicí a rozinkami.
  2. V míse dobře promícháme krupičku, mouku, cukr a prášek do pečiva. Do této směsi pak přimícháme jablka se skořicí a rozinkami.
  3. Směs nasypeme do máslem vymazané a moukou vysypané remoskové mísy.
  4. Urovnáme, na povrch poklademe plátky másla. Přiklopíme víkem a pečeme přibližně 30 minut.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL