- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 50 minut
Suroviny na rychlý borůvkový koláč v Remosce
- 500 g borůvek ze supermarketu; samozřejmě je možné použít i lesní, ale není to tak rychlé 🙂
- 300 g polohrubé mouky
- 140 g moučkového cukru
- 140 g másla
- 250 ml mléka
- 1 prášek do pečiva
- 2 vejce
- olej na potření mísy
Na drobenku
- 50 g hrubé mouky
- 25 g cukru krupice
- 25 g chladného másla
Podívejte se: Jak připravit drobenku
Postup přípravy rychlého borůvkového koláče v Remosce
- Mouku smícháme s moučkovým cukrem a práškem do pečiva. Přilijeme vlažné mléko s rozšlehanými vejci, rozpuštěné máslo a umícháme těsto.
- Mísu Remosky lehce potřeme olejem a nalijeme do ní těsto. Na povrch těsta rozložíme borůvky a posypeme je drobenkou.
- Zapneme Remosku a pečeme 35-40 minut.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL