Rychlý borůvkový koláč v Remosce

Rychlý borůvkový koláč v Remosce po upečení
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Suroviny na rychlý borůvkový koláč v Remosce

  • 500 g borůvek ze supermarketu; samozřejmě je možné použít i lesní, ale není to tak rychlé 🙂
  • 300 g polohrubé mouky
  • 140 g moučkového cukru
  • 140 g másla
  • 250 ml mléka
  • 1 prášek do pečiva
  • 2 vejce
  • olej na potření mísy

Na drobenku

  • 50 g hrubé mouky
  • 25 g cukru krupice
  • 25 g chladného másla

Podívejte se: Jak připravit drobenku

Postup přípravy rychlého borůvkového koláče v Remosce

  1. Mouku smícháme s moučkovým cukrem a práškem do pečiva. Přilijeme vlažné mléko s rozšlehanými vejci, rozpuštěné máslo a umícháme těsto.
  2. Mísu Remosky lehce potřeme olejem a nalijeme do ní těsto. Na povrch těsta rozložíme borůvky a posypeme je drobenkou.
  3. Zapneme Remosku a pečeme 35-40 minut.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL