- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 50 minut
Suroviny na perník v Remosce
- 2 hrnky hladké mouky
- 1 hrnek cukru
- 1 hrnek mléka
- 1/2 hrnku oleje
- 2 vejce
- 1 kypřicí prášek do perníku
- 1 vanilkový cukr
- 2 lžíce kakaa
Příprava perníku v Remosce
- Suché suroviny důkladně promícháme v míse. Pak přidáme vejce, mléko, olej a vypracujeme polotekuté těsto.
- Remoskovou mísu zlehka vytřeme olejem a vysypeme polohrubou moukou.
- Těsto nalijeme do Remosky. Zapneme a pečeme cca 35 minut. Zda je perník hotový si ověříme špejlí. Zapíchneme ji do středu a vytáhneme. Pokud se na ni těsto nenalepilo, máme hotovo.
- Upečený vychladlý perník můžeme přelít čokoládovou polevou.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL