Perník v Remosce

Perník do Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Suroviny na perník v Remosce

  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 1 hrnek mléka
  • 1/2 hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 1 kypřicí prášek do perníku
  • 1 vanilkový cukr
  • 2 lžíce kakaa

Příprava perníku v Remosce

  • Suché suroviny důkladně promícháme v míse. Pak přidáme vejce, mléko, olej a vypracujeme polotekuté těsto.
  • Remoskovou mísu zlehka vytřeme olejem a vysypeme polohrubou moukou.
  • Těsto nalijeme do Remosky. Zapneme a pečeme cca 35 minut. Zda je perník hotový si ověříme špejlí. Zapíchneme ji do středu a vytáhneme. Pokud se na ni těsto nenalepilo, máme hotovo.
  • Upečený vychladlý perník můžeme přelít čokoládovou polevou.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL