Rybí guláš v Remosce

Rybí guláš v Remosce po uvaření
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Suroviny na Rybí guláš v Remosce

  • 800 g mraženého rybího filé
  • 2 cibule
  • 3 lžíce oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 1 vrchovatá lžička sladké mleté červené papriky
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 2 lžíce kečupu
  • mletý pepř
  • sůl
  • chlebová střídka na zahuštění

Postup přípravy rybího guláše v Remosce

  1. V Remosce rozehřejeme 3 lžíce oleje, přisypeme drobně nakrájenou cibuli a 10 minut ji restujeme, aby zesklovatěla.
  2. Rybí filé necháme trochu povolit (nerozmrazujeme úplně), omyjeme ho, nakrájíme na kostky přidáme do remoskové mísy k cibuli, osolíme, dobře promícháme a 15 minut pečeme.
  3. Poté přidáme vrchovatou lžičku mleté papriky, lžičku drceného kmínu, mletý pepř, utřený česnek, 2 lžíce kečupu. Vše promícháme, podlijeme horkou vodou asi do 2/3 výšky rybího masa a 10 minut dusíme.
  4. Téměř hotový guláš zahustíme chlebovou střídkou a necháme v zapnuté Remosce ještě 10 provařit.
  5. Rybí guláš podáváme s bramborami. Vhodnými přílohami jsou také rýže, těstoviny či chléb.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL