- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 50 minut
Suroviny na Rybí guláš v Remosce
- 800 g mraženého rybího filé
- 2 cibule
- 3 lžíce oleje
- 1 stroužek česneku
- 1 vrchovatá lžička sladké mleté červené papriky
- 1 lžička drceného kmínu
- 2 lžíce kečupu
- mletý pepř
- sůl
- chlebová střídka na zahuštění
Postup přípravy rybího guláše v Remosce
- V Remosce rozehřejeme 3 lžíce oleje, přisypeme drobně nakrájenou cibuli a 10 minut ji restujeme, aby zesklovatěla.
- Rybí filé necháme trochu povolit (nerozmrazujeme úplně), omyjeme ho, nakrájíme na kostky přidáme do remoskové mísy k cibuli, osolíme, dobře promícháme a 15 minut pečeme.
- Poté přidáme vrchovatou lžičku mleté papriky, lžičku drceného kmínu, mletý pepř, utřený česnek, 2 lžíce kečupu. Vše promícháme, podlijeme horkou vodou asi do 2/3 výšky rybího masa a 10 minut dusíme.
- Téměř hotový guláš zahustíme chlebovou střídkou a necháme v zapnuté Remosce ještě 10 provařit.
- Rybí guláš podáváme s bramborami. Vhodnými přílohami jsou také rýže, těstoviny či chléb.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL