Rybí filé v Remosce

Pečené rybí filé z Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Suroviny na rybí filé v Remosce

  • 400 g mraženého rybího filé
  • hladká mouka
  • kmín celý
  • paprika mletá
  • sůl
  • máslo – 4 plátky + trocha na vymazání mísy

Postup přípravy rybího filé v Remosce

  1. Nerozmrazené, ale trochu povolené kostky rybího filé osolíme, posypeme kmínem, paprikou a obalíme v hladké mouce.
  2. Dno mísy Remosky vymažeme máslem. Vložíme rybí filé a na každou porci položíme plátek másla.
  3. Přiklopíme víkem a pečeme cca 35 minut.
  4. Podáváme s bramborami či bramborovou kaší.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL