- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 50 minut
Suroviny na rybí filé v Remosce
- 400 g mraženého rybího filé
- hladká mouka
- kmín celý
- paprika mletá
- sůl
- máslo – 4 plátky + trocha na vymazání mísy
Postup přípravy rybího filé v Remosce
- Nerozmrazené, ale trochu povolené kostky rybího filé osolíme, posypeme kmínem, paprikou a obalíme v hladké mouce.
- Dno mísy Remosky vymažeme máslem. Vložíme rybí filé a na každou porci položíme plátek másla.
- Přiklopíme víkem a pečeme cca 35 minut.
- Podáváme s bramborami či bramborovou kaší.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL