Pstruh v Remosce

Pečení pstruzi v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 45 minut

Suroviny na pečeného pstruha v Remosce

  • 2 pstruzi
  • 50 g másla nebo ghí
  • mletý pepř
  • sůl

Pečení pstruha

Pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Pak je osolíme a opepříme a to i uvnitř. Ryby vložíme do mísy Remosky vymazané máslem. Do břišní dutiny pstruhů vložíme po plátku másla a další položíme na rybu. Přikryjeme víkem Remosky a zapneme. Pečeme 15 minut a poté ryby obrátíme a pečeme dalších 20 minut. Pstruhy podáváme přelité trochou rozpuštěného másla, případně výpeku s vařeným bramborem nebo s plátkem chleba.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL