Pečený králík v Remosce

Králík z Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 140 minut

Suroviny na pečeného králíka v Remosce

  • 1 ks králík
  • 100 g anglické slaniny
  • tuk na vymazání Remosky
  • sůl

Pečený králík v Remosce – postup přípravy

  1. Králíka omyjeme, rozporcujeme, osolíme a vložíme do tukem vymazané Remosky.
  2. Na králíka rozložíme plátky anglické slaniny. Podlijeme trochou vody.
  3. Pečeme 2 hodiny. Během pečení občas přelijeme výpekem.
  4. Podáváme s bramborovou kaší, případně s bramborovými knedlíky a špenátem.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL