Pečená krkovice v Remosce

Vepřová krkovice v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 90 minut

Suroviny na pečenou krkovici v Remosce

  • 4 – 6 plátků vepřové krkovice přibližně 2 cm silné
  • 5 lžic oleje
  • grilovací koření
  • pepř
  • sůl
Plátky vepřové krkovice před pečením

Grilovací koření, pepř a sůl rozmícháme ve 4 lžících oleje. Plátky vepřové krkovice protáhneme touto marinádou tak, aby jí byly potažené po obou stranách. Takto ochucené maso necháme v lednici jeden den odležet. Druhý den vlijeme do remoskové mísy jednu lžíci oleje a vložíme plátky krkovice. Přiklopíme víkem, zapneme a pečeme cca 40 minut. Následně plátky masa otočíme a pečeme dalších 40 minut. Pečené plátky krkovice podáváme s vařenými bramborami či s chlebem.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL