
- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 90 minut
Suroviny na pečenou krkovici v Remosce
- 4 – 6 plátků vepřové krkovice přibližně 2 cm silné
- 5 lžic oleje
- grilovací koření
- pepř
- sůl

Grilovací koření, pepř a sůl rozmícháme ve 4 lžících oleje. Plátky vepřové krkovice protáhneme touto marinádou tak, aby jí byly potažené po obou stranách. Takto ochucené maso necháme v lednici jeden den odležet. Druhý den vlijeme do remoskové mísy jednu lžíci oleje a vložíme plátky krkovice. Přiklopíme víkem, zapneme a pečeme cca 40 minut. Následně plátky masa otočíme a pečeme dalších 40 minut. Pečené plátky krkovice podáváme s vařenými bramborami či s chlebem.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®

- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL