Mražená pizza v Remosce

Pečení mražené pizzy v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 25 minut

Suroviny na mraženou pizzu v Remosce

  • 1 ks mražená pizza
  • trocha oleje na potření remoskové mísy

Mražená pizza v Remosce – postup přípravy

  1. Pizzu předem nerozmrazujeme. Remosku není potřeba předehřívat.
  2. Pizzu vyjmeme z plastové folie a vložíme do mísy Remosky potřené olejem.
  3. Remosku zapneme a pečeme 20 – 25 minut.
  4. Pokud hned pečeme další mraženou pizzu v již rozehřáté Remosce, zkrátíme dobu pečení na 15 – 20 minut.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL