Kuře na zelí v Remosce

Pečené kuřecí čtvrtky na zelí v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 90 minut

Suroviny na kuře na zelí v remosce

  • 1 menší kuře (případně 4 kuřecí zadní čtvrtky)
  • anglická slanina cca 6 plátků
  • kysané zelí 500 g
  • 1 cibule
  • grilovací koření
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy

Kysané zelí scedíme a rozprostřeme na dno remoskové mísy. Pokud je příliš kyselé, můžeme jej propláchnout vodou. Na zelí vložíme na kolečka pokrájenou cibuli. Kuře rozčtvrtíme a čtvrtky položíme na zelí s cibulí. Maso osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na vrch poklademe plátky anglické slaniny. Přiklopíme víkem a pečeme 60 minut. Podáváme s vařenými bramborami či bramborovou kaší.

Kuře na zelí v Remosce videorecept

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL