- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 60 minut
Suroviny na krůtí maso zapečené s těstovinami v Remosce
- 400 g vařeného krůtího masa vykostěného
- 400 g těstovin
- 3 lžíce rostlinného tuku
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- petrželová nať
- 5 lžic kečupu
- muškátový oříšek
- mletý pepř
- sůl
Postup přípravy krůtího masa zapečeného s těstovinami v Remosce
- Maso nakrájíme na kostičky.
- Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
- Do mísy Remosky nalijeme 3 lžíce oleje, zapneme a počkáme 10 minut, než se olej rozpálí. Potom přisypeme nakrájenou cibuli a necháme ji v zapnuté Remosce zesklovatět. To bude asi za 10 minut. V polovině této doby cibuli promícháme.
- K cibuli přidáme krůtí maso, kečup, jemně nasekanou petrželovou nať, špetku nastrouhaného muškátového oříšku, osolíme, opepříme a vše promícháme. K této směsi přidáme uvařené okapané těstoviny a důkladně vše promícháme.
- Přiklopíme víkem a zapékáme 30 minut.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL