Krůtí maso zapečené s těstovinami v Remosce

Krůtí maso zapečené s těstovinami z Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 60 minut

Suroviny na krůtí maso zapečené s těstovinami v Remosce

  • 400 g vařeného krůtího masa vykostěného
  • 400 g těstovin
  • 3 lžíce rostlinného tuku
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • petrželová nať
  • 5 lžic kečupu
  • muškátový oříšek
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy krůtího masa zapečeného s těstovinami v Remosce

  • Maso nakrájíme na kostičky.
  • Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
  • Do mísy Remosky nalijeme 3 lžíce oleje, zapneme a počkáme 10 minut, než se olej rozpálí. Potom přisypeme nakrájenou cibuli a necháme ji v zapnuté Remosce zesklovatět. To bude asi za 10 minut. V polovině této doby cibuli promícháme.
  • K cibuli přidáme krůtí maso, kečup, jemně nasekanou petrželovou nať, špetku nastrouhaného muškátového oříšku, osolíme, opepříme a vše promícháme. K této směsi přidáme uvařené okapané těstoviny a důkladně vše promícháme.
  • Přiklopíme víkem a zapékáme 30 minut.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL