Krůtí guláš v Remosce

Krůtí guláš z Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 90 minut

Suroviny na krůtí guláš v Remosce

  • 500 g masa z krůtího stehna
  • 3 cibule
  • 3 lžíce oleje
  • 1 vrchovatá lžička sladké mleté papriky
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 1 lžička majoránky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce hladké mouky na zaprášení
  • sůl

Příprava krůtího guláše v Remosce

  1. Do mísy Remosky dáme 3 lžíce oleje, na 10 minut zapneme a olej tak rozehřejeme.
  2. Do rozehřátého oleje v remoskové míse dáme pokrájenou cibuli, přiklopíme zapnutým víkem a necháme zesklovatět. To trvá přibližně 10 minut. V polovině této doby cibuli promícháme.
  3. Přidáme na kostičky pokrájené krůtí maso, promícháme, přiklopíme víkem a maso necháme cca 10 minut osmahnout. V polovině této doby maso promícháme.
  4. Osmahnuté maso poprášíme paprikou, přidáme sůl, kmín, zalijeme horkou vodou do přibližně 2/3 výšky masa, promícháme a dusíme do měkka. To může trvat přibližně 40 minut.
  5. Poté poprášíme povrch hladkou moukou, řádně promícháme a ještě 5 minut dusíme. Nakonec guláš dochutíme majoránkou a prolisovaným česnekem.
  6. Podáváme s knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL