- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Jednoduché
- Doba přípravy cca 120 minut
Suroviny na hovězí kostky s bazalkou v Remosce
- 500 g hovězího předního masa
- 100 g anglické slaniny
- 2 cibule
- 1 lžíce hořčice
- hovězí vývar
- hrst čerstvé bazalky
- 1 lžičku Solamylu
- pepř
- sůl
Postup přípravy hovězích kostek s bazalkou v Remosce
- Nakrájíme maso na cca 2 cm velké kostky, cibuli na drobno, anglickou slaninu na kostičky.
- V Remosce rozškvaříme kostičky slaniny. Pak přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět.
- K cibuli vložíme nakrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme lžíci hořčice, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. To může trvat zhruba 90 minut. Během dušení občas maso promícháme a pokud je třeba podléváme vývarem.
- Po změknutí masa zahustíme šťávu Solamylem, který nejdříve rozmícháme v troše vody. Následně přidáme natrhané lístky bazalky a vše ještě v Remosce 5 minut povaříme.
- Podáváme s bramborami nebo pečivem.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL