Hovězí kostky s bazalkou v Remosce

Hovězí kostky na bazalce z Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 120 minut

Suroviny na hovězí kostky s bazalkou v Remosce

  • 500 g hovězího předního masa
  • 100 g anglické slaniny
  • 2 cibule
  • 1 lžíce hořčice
  • hovězí vývar
  • hrst čerstvé bazalky
  • 1 lžičku Solamylu
  • pepř
  • sůl

Postup přípravy hovězích kostek s bazalkou v Remosce

  1. Nakrájíme maso na cca 2 cm velké kostky, cibuli na drobno, anglickou slaninu na kostičky.
  2. V Remosce rozškvaříme kostičky slaniny. Pak přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět.
  3. K cibuli vložíme nakrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme lžíci hořčice, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. To může trvat zhruba 90 minut. Během dušení občas maso promícháme a pokud je třeba podléváme vývarem.
  4. Po změknutí masa zahustíme šťávu Solamylem, který nejdříve rozmícháme v troše vody. Následně přidáme natrhané lístky bazalky a vše ještě v Remosce 5 minut povaříme.
  5. Podáváme s bramborami nebo pečivem.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL