Francouzské brambory v Remosce

Francouzské brambory z Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 60 minut

Suroviny na francouzské brambory v Remosce

  • 900 g brambor
  • 400 g měkkého salámu
  • 4 vejce uvařená natvrdo
  • 2 vejce
  • 250 ml mléka
  • trocha másla
  • sůl
  • pepř

Francouzské brambory v Remosce – postup přípravy

  1. Brambory uvaříme ve slupce.
  2. Oloupané brambory a natvrdo uvařená vejce nakrájíme na plátky, salám na kostičky.
  3. Do máslem vymazané remoskové mísy klademe střídavě vrstvu brambor a vrstvu směsi vajec a salámu. Začínáme a končíme bramborami. Z uvedeného množství vycházejí tři vrstvy brambor a dvě vajec a salámu.
  4. Navrch položíme plátky másla.
  5. Zapékáme 15 minut. Poté povrch zalijeme směsí osoleného mléka s rozšlehanými vejci.
  6. Zapékáme dalších přibližně 40 minut do zezlátnutí povrchu.
  7. Podáváme se zeleninovým salátem či kyselou okurkou.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL