Cuketová sekaná v Remosce

Cuketová sekaná v Remosce po upečení
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 70 minut

Suroviny na cuketovou sekanou v Remosce

  • 800 g cukety
  • 200 g sýr bloček
  • 300 g měkkého salámu
  • 200 g polohrubé mouky
  • 100 ml oleje
  • 1 velká cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 6 vajec
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 1 lžíce Vegety
  • majoránka
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy cuketové sekané v Remosce

  1. Oloupanou cuketu, sýr, salám nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme najemno. Vše smícháme.
  2. Přidáme mouku, ve které jsme rozmíchali prášek do pečiva a vše promícháme.
  3. Přidáme vejce, olej, prolisovaný česnek, Vegetu, majoránku, mletý pepř, sůl a důkladně promícháme.
  4. Směs dáme do Remosky, rovnoměrně rozprostřeme a pečeme přibližně 50 minut. Zhruba po 35 minutách pečení překontrolujeme, zda povrch nezačíná příliš hnědnout. Pokud ano, přikryjeme ho kruhem z pečícího papíru. Předejdeme tak připálení povrchu sekané.
  5. Podáváme s vařenými bramborami. Cuketová sekaná chutná i studená.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL