Buřty na pivu v Remosce

Špekáčky na pivu v Remosce
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Velmi jednoduché
  • Doba přípravy cca 55 minut

Suroviny na buřty na pivu v Remosce

  • 8 špekáčků
  • 2 cibule
  • 0,3 l černého piva
  • 3 lžíce kečupu
  • grilovací koření
  • chilli koření

Postup přípravy buřtů na pivu v Remosce

  1. Do mísy Remosky vložíme cibuli nakrájenou na plátky, kečup, nalijeme pivo a vše promícháme.
  2. Špekáčky rozkrojíme podélně na půlky, povrch nařízneme a poklademe je na směs v remoskové míse.
  3. Povrch špekáčků posypeme grilovacím kořením, špetkou chilli, přiklopíme víko a pečeme 45 minut.
  4. Podáváme s chlebem.

Víte že: Buřt a špekáček se liší v kvalitě a složení. Buřt je vzhledově podobný špekáčku a může obsahovat rostlinné náhražky a tzv. separát. Narozdíl od špekáčku totiž pro něj neplatí závazná norma. Špekáček je kvalitní uzenina, která musí splňovat určité legislativní normy. Obsahuje minimálně 40 % masa a maximálně 45 % tuku.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL