- Pro model Remoska® Prima 4 l
- Velmi jednoduché
- Doba přípravy cca 55 minut
Suroviny na buřty na pivu v Remosce
- 8 špekáčků
- 2 cibule
- 0,3 l černého piva
- 3 lžíce kečupu
- grilovací koření
- chilli koření
Postup přípravy buřtů na pivu v Remosce
- Do mísy Remosky vložíme cibuli nakrájenou na plátky, kečup, nalijeme pivo a vše promícháme.
- Špekáčky rozkrojíme podélně na půlky, povrch nařízneme a poklademe je na směs v remoskové míse.
- Povrch špekáčků posypeme grilovacím kořením, špetkou chilli, přiklopíme víko a pečeme 45 minut.
- Podáváme s chlebem.
Víte že: Buřt a špekáček se liší v kvalitě a složení. Buřt je vzhledově podobný špekáčku a může obsahovat rostlinné náhražky a tzv. separát. Narozdíl od špekáčku totiž pro něj neplatí závazná norma. Špekáček je kvalitní uzenina, která musí splňovat určité legislativní normy. Obsahuje minimálně 40 % masa a maximálně 45 % tuku.
Nakupujte přímo od výrobce
v internetovém obchodě Remoska®
- Remosky
- Příslušenství Remoska®
- Náhradní díly Remoska®
- Elektrospotřebiče Remoska®
- Nádobí Remoska®
- Sleva pro vás – 10 % se slevovým kódem REMOSKAAFFIAL