Bublanina v Remosce

Bublanina z Remosky
  • Pro model Remoska® Prima 4 l
  • Jednoduché
  • Doba přípravy cca 50 minut

Bublanina v Remosce – suroviny

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru krupice
  • 1 hrnek mléka
  • 1/2 hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 2 vanilkové cukry
  • 1 prášek do pečiva
  • ovoce na pokladení – například třešně, rybíz, borůvky, jahody, … prostě co vás napadne :-), zde použity švestky

Bublanina v Remosce – postup přípravy

  • Smícháme mouku, cukr, vanilkové cukry a prášek do pečiva. Přidáme vejce, mléko, olej a vše důkladně promícháme, až vznikne tekuté těsto.
  • Remoskovou mísu zlehka potřeme trochou oleje, vysypeme moukou a vlijeme do ní těsto.
  • Na těsto poklademe ovoce.
  • Přiklopíme a pečeme cca 35 minut.
  • Upečenou bublaninu nakrájíme na dílky, pocukrujeme a podáváme.

Nakupujte přímo od výrobce

v internetovém obchodě Remoska®

  • Remosky
  • Příslušenství Remoska®
  • Náhradní díly Remoska®
  • Elektrospotřebiče Remoska®
  • Nádobí Remoska®
  • navíc se slevou 10 % při použití kódu REMOSKAAFFIAL